24 Haziran 2009 Çarşamba

Saraydaki mücevher 2.Bölüm izle

saraydaki mücevher

Saraydaki Mücevher 2. Bölüm Özet

Kral Yeong-Shan annesinin ölümünün gerçekte zehirlenme olduğunu buldu. Bundan dolayı annesinin ölümüne bulaşan herkesi öldürme emri verdi.
Jang Geum babasının üniforması ve bıçağını görünce bunların ne olduğunu sorar. Babası Jang Geum'a anlatır ve sarayda bir defa çalıştığını söyler. Bir kaç gün sonra büyük bir ziyafet vardır. Suh Chun Su ve Jang Geum dışarıya çıkarlar ve insanların para için güreştiğini görürler. Jang Geum denemesi için babasına sorar, babası tereddüt etsede razı olur ve babası büyük güreşçiyi yener. Güreşçi buna kızar ve kendini bıçaklar ve insanlara yalan söyleyerek Suh Chun'un bıçakladığını söyler. Onlar babasını götürürken Jang Geum arkasından bağırarak onun bir dolandırıcı olmadığını ve eskiden kralı koruduğunu söyler. Ahaliden biri onun yüzünü hatırlar ve kralın annesinin ölümünden sorumlu kişilerden biri olduğunu söyler.

Jang Geum eve dönerek babasının götürüldüğünü söyler. Pu olayları öğrenir ve bilgi almak için oradan ayrılır. Ayrıca bir yasa vardır, aile üyelerinden herhangi bir suç işlemişse diğerleride cezalandırılır. Bu nedenle JAn Geum ve annesi kaçmak zorunda kalır. Pu en yakın arkadaşı Leydi Han'a bir mektup gönderir ve tehlikede olduklarını söyler. Leydi Han bu mektuba çok sevinir çünkü en yakın arkadaşı hala hayattadır. Leydi Han ve Pu buluşurlar yaşadığına mutludur. Leydi Choi, Leydi Han'ı ve Pu'yu bir arada görünce şok geçirir. Leydi Choi'nin ağabeyi hizmetçilerine emir verir, Jang Geum'un yakalarlar, Leydi Han polise Jang Geum'un hakkında bilgi verir. Choi'nin evinden çıkmanın tek yolu budur. Jang Geum ve annesi Jeju adasına sürgüne yollanır, hayatlarını bir hizmetçi olarak devam edecektir. Ama Leydi Choi'nin ağabeyi hizmetçileirni göndererek Jang Geum'un annesini öldürtme emri verir. Pusuda Jang Geum'un annesi okla vurulur ölmeden önce Jang Geum'a bir mektup bırakır. Ancak bu mektubu saray mutfağında en büyük rütbeye geldiğinde okuyacak ve mutfakta saray kahyası olarak günlüğüne yazacaktır.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder